«Вечірку» не приносять вчасно

Тамара Петрівна СТЕПАНЕНКО із Шевченківського району поскаржилася на те, що суботній номер «Вечірнього Києва» часто приходить до неї аж у понеділок. У поштовому відділенні, яке обслуговує нашу читачку (на жаль, жінка не назвала його номера), їй відповіли, що, мовляв, їм газету в суботу не доставляють. Наша давня прихильниця й уважна читачка хотіла дізнатися, чи правда це, а також, чому однієї суботи газету на поштове відділення доставляють, а іншої – ні.

Як повідомили у цеху №3 ДП «Преса», який здійснює експедування газети «Вечірній Київ» у друкарні видавництва «Київська правда», суботній номер, як і всі інші, вивозиться й доставляється до поштових відділень столиці згідно з графіком, без жодних затримок. І зранку його поштарі мають розносити передплатникам. Зокрема, й у суботу, бо цей день у поштових відділеннях – не вихідний, а звичайний робочий. Тому там, де газету своєчасно не доставляють, винні керівники поштових відділень, які не проконтролювали роботу своїх поштарів та відділів доставки кореспонденції. Газету, особливо в Києві, мають приносити своєчасно, тобто у день її виходу.

Чекаємо ваших запитань, пропозицій, зауважень, скарг, побажань на редакційному «гарячому» телефоні 442-97-40, який у режимі автовідповідача працює цілодобово і без вихідних.