Перед Грецією побуває на Старокиївській горі

За результатами опитування читачів журналу «Единственная» Тіну Кароль визнано лауреатом номінації «Жінка року». Незабаром співачка представлятиме Україну на престижному конкурсі «Євробачення-2006» у Греції. Тож цілком зрозуміло, що після церемонії нагородження журналістів найбільше цікавило, як Тіна Кароль планує підкорити серця європейців.

– На що ви робите ставку?

– На відверту розмову з Європою. Мій виступ буде представленням не лише української естради, а всієї України. І насамперед – Києва.

– Як ви будете одягнені?

– Не скажу. Вам подобається мій стиль? В основному, все це від мене. А ще від Інни Клинчевої. На прес-конференції мене запитали про прикраси. І чомусь назвали їх амулетами. Я в таке не граюсь. У Грецію поїду без талісманів. Заряджуся духовною підтримкою на Старокиївській горі і – повний уперед!
– Підготовка забирає багато часу?

– Неймовірно багато. Довелося пожертвувати вільним часом, спілкуванням із друзями і близькими мені людьми, дотримуватися режиму і навіть відмовитися від поїздок у метро і моїй улюбленій маршрутці №411.

– Тіно, ви поститесь?

– Звичайно. Гадаю, що це негативно не позначиться на моєму здоров’ї, навпаки – допоможе успішно виступити в Афінах.

– Як ви сприйняли звістку про те, що вас проголосили «Жінкою року»?

– З радістю. Крім мене, номінантками цього року стали Кіра Муратова, Лілія Подкопаєва й Ольга Герасим’юк. В опитуванні брали участь більш як п’ятнадцять тисяч осіб. І за мене проголосував кожен третій. Хіба ж це не чудово?!