Ліхтарі світять удень

Володимир Дмитрович МАРЧЕНКО із Подільського району та ще кілька мешканців з вулиці Маршала Гречка звернули увагу на те, що минулого тижня серед білого дня відносно тривалий час горіли ліхтарі на стовпах уздовж дороги, яка пролягла від Інтернаціональної площі до масиву Виноградар. Таку картину в місті можна спостерігати нерідко, запевняли нас читачі. Не дивно, що потім доводиться піднімати тарифи на електроенергію для населення, адже за ілюмінацію сонячної днини хтось же має розраховуватися, обурювалися небайдужі кияни.

Як пояснили редакції у КП «Київміськсвітло», минулого тижня співробітники підприємства в районі, вказаному читачами «Вечірки», проводили заміну ламп, які перегоріли в ліхтарях. Цю роботу вони могли виконувати лише ввімкнувши освітлення і згідно з заявками-скаргами, які надійшли від мешканців будинків з вулиці Маршала Гречка.

Стосовно ж віднесення витрат за витрачену електроенергію на збільшення тарифів населенню у КП «Київміськсвітло» просили заспокоїти громадян, бо підприємство є таким же споживачем, як і будь-хто з них і щомісяця сплачує «Київенерго» за спожиту електро-енергію для освітлення вулиць і площ міста згідно з показниками лічильників.

Чекаємо ваших запитань, пропозицій, зауважень, скарг, побажань на редакційному «гарячому» телефоні 442-97-40, який у режимі автовідповідача працює цілодобово і без вихідних.