Нагадайте дітям дорожні правила

Напередодні шкільних канікул столичне управління Державтоінспекції проводить операцію  «Увага! Діти на дорозі».

Як повідомили у відділі профілактики ДАІ, традиційно напередодні канікул у школах відбудуться уроки дорожньої грамоти. Крім цього, автоінспектори посилять контроль за дотриманням водіями швидкісних режимів і приділять особливу увагу пішохідним переходам поблизу навчальних закладів. А ще в ДАІ пообіцяли розв’язати проблему з паркування транспорту біля шкіл. Із цією метою в Державтоінспекції надрукували попереджуючі листівки для водіїв-порушників, які співробітники міліції залишатимуть на лобовому склі машин.

Столична Державтоінспекція звертає увагу дорослих на те, що під час канікул вільний час діти проводять в основному на вулиці, часто забуваючи про елементарні правила дорожнього руху. Тому ДАІ рекомендує водіям у цей час бути особливо обережними. Водночас і батькам не завадить нагадати дітям про правила поведінки на дорозі. За інформацією ДАІ, з початку року в столиці в дорожніх аваріях загинула одна дитина, ще 41 травмовано.

***

Столичне управління ДАІ звертається до можливих свідків дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 22 лютого 2006 на вулиці Дегтярівській, 17, в Шевченківському районі столиці,  з проханням повідомити подробиці пригоди за телефоном 240-01-86. Того дня близько 8 години ранку учасниками автопригоди стали водії автомобілів ВАЗ-2109 та «Шевроле». За фактом ДТП ведеться слідство.