Вибори закінчаться, а інспекція триватиме

Хотів би я знати, чи допомагатиме «Житлово-Комунальна Інспекція Нашої України»  киянам розв’язувати проблеми і надалі? П.Г.Іванько

Як нам пояснили, «Житлово-Комунальна Інспекція Нашої України» створювалася як не політична, а громадська організація, хоча враховувався досвід роботи депутатів зі скаргами киян на житлово-комунальні негаразди.

До «Інспекції» жителі столиці звертаються з різними проблемами.  Та найбільше скарг було на погане опалювання і відсутність гарячої води в квартирах. Досить часто люди нарікали на те, що багато років не проводився капітальний або косметичний ремонт у під’їздах, тижнями не вивозиться сміття у дворах, затоплені підвальні приміщення... Головна мета «Інспекції Нашої України» – кваліфікована допомога юристів-консультантів у розв’язанні житлово-комунальних проблем киян. Для зручності, громадяни можуть отримувати консультації від юристів та волонтерів організації як за телефоном «гарячої лінії» (502-30-00), так і в автобусі мобільної бригади «Житлово-Комунальної Інспекції». Мобільні бригади працюють щодня у всіх районах Києва.

Для розв’язання особливо складних проблем, які потребують додаткового  фінансування, залучаються підприємці столиці, депутати районних і міської Рад. Разом із жителями столиці вони беруть участь в акціях «Не словом, а ділом». У проведенні таких акцій враховуються звернення, які надійшли до «Інспекції».

Усі, хто сьогодні співпрацює з «Інспекцією», переконані, що проблеми варто розв’язувати разом: комунальним службам, жителям міста, структурам виконавчої і законодавчої влади, представникам громадських організацій і партій. Тільки так ми зможемо досягнути добробуту в нашій столиці. Ділити нам нема чого – Київ у нас один!

В «Інспекції Нашої України» нас запевнили, що після виборів організація працюватиме у звичному режимі.

Іван ГРЕСЬ