Живемо з побитими вікнами

Тетяна Іванівна НЕБАЙДУЖКА із Голосіївського району від імені мешканців будинку №122 на вулиці Червоноармійській поскаржилася на те, що у ліфтовій шахті третього під’їзду побиті шибки у вікнах, а через них усю зиму мете сніг і холодно, особливо в морозну погоду. Доки дістанешся до восьмого поверху, добряче змерзнеш. А жек, напевно, відрапортував, що до зими підготувався як слід, обурюється наша читачка й хоче знати, коли ж нарешті посклять вікна в будинку.

Як пояснив редакції начальник жео №102 Голосіївського району Микола Петрович ТКАЧУК,  приставна ліфтова шахта, як і будинок №122, зведені майже три десятиліття тому. І, звичайно, скло в деяких вікнах, передбачених конструкцією, за цей час повипадало та побилося. Засклити ж його можна лише зсередини шахти. Цю роботу на такій висоті можуть виконати лише альпіністи, та й то не без ризику для свого здоров’я і навіть життя. Коштуватиме ця робота недешево. На жаль, жеку підпорядкований не один будинок з такою конструкцією ліфтової шахти, тому їх ремонтують поступово. На 2006 рік заплановано «зашити» металом і утеплити ліфт у будинку №122, як це вже зроблено на Червоноармійській, 116.

Чекаємо ваших запитань, пропозицій, зауважень, скарг, побажань на редакційному «гарячому» телефоні 442-97-40, який у режимі автовідповідача працює цілодобово і без вихідних.