«Новоселам» видали припис

Тетяна Іванівна БОНДАРЕНКО із Голосіївського району від імені мешканців третього під’їзду будинку №122 на вулиці Червоноармійській висловила занепокоєння тим, що в підвалі з’явилися невідомі, які щось будують. Днями вивезли майже три десятки самоскидів землі й продовжують копати, стукати та грюкати, тому мешканці 8-поверхівки бояться, чи не призведе це до послаблення фундаменту й пошкодження будинку.

Як пояснив начальник КП «Жео №102» Голосіївського району Микола Петрович ТКАЧУК, дозвіл на оренду чи придбання підвального приміщення видало не КП, а управління майна за рішенням райради. Але в будь-якому випадку підрядник чи новий господар має право на проведення робіт лише за наявності всіх дозвільних документів. «Новосели» ж підвалу під третім під’їздом будинку №122 на вулиці Червоноармійській не надали їх житлово-експлуатаційній організації, тому КП вручило їм офіційний припис із вимогою припинити будь-які роботи до одержання проектно-дозвільної документації. Окрім цього керівництво жео №102 звернулося до дільничного пункту міліції по допомогу у визначенні правомірності дій осіб, які розпочали роботи у підвалі. До з’ясування всіх обставин роботи буде припинено.

Чекаємо ваших запитань, пропозицій, зауважень, скарг, побажань на редакційному «гарячому» телефоні 442-97-40, який у режимі автовідповідача працює цілодобово і без вихідних.