Капає зі стелі й стін

Іван Дмитрович ШИЛОВ із Подільського району поскаржився на те, що в будинку №116-а на вулиці Фрунзе у чотирьох квартирах на верхньому поверсі протікає стеля, хоча дах минулого літа нібито й ремонтували. До того ж водостік із даху проходить усередині будинку, а за тридцять років труби, певне, поіржавіли, тому на всіх поверхах вода через стіни просочується у квартири. Через постійну вологість та плісняву хворіють мешканці. Особливо потерпають діти, старі та інваліди. Від постійної вологи попсувалися вже не лише стіни, а й підлога.

Як повідомив головний інженер жеку №703 Подільського району Василь Петрович САПОЖКОВ, у цьому будинку й справді вже не раз ремонтували і покрівлю, й водостік, але його і справді спроектовано і влаштовано всередині будинку і це ускладнює роботи. Бо в стиках труб і в них самих із часом з’являються дірки. На жаль, зараз через несприятливі погодні умови ремонтні роботи в цьому будинку не проводяться. Але уже в березні, якщо дасть змогу погода, жек планує здійснити ретельне обстеження всього водостоку й полагодити його, а також дах будинку на вулиці Фрунзе, 116-а.

Чекаємо ваших запитань, пропозицій, зауважень, скарг, побажань на редакційному «гарячому» телефоні 442-97-40, який у режимі автовідповідача працює цілодобово і без вихідних.