Правдивість заяв Томенка з’ясують правоохоронні органи?

Минулого понеділка заступник лідера БЮТ Микола Томенко провів прес-конференцію. Під час зустрічі з журналістами він звинуватив у причетності до афери «Еліти-Центру» трьох заступників голови Київської міської державної адміністрації і назвав їхні прізвища. За його словами, як повідомляють ЗМІ, Блок Юлії Тимошенко має достовірну інформацію про причетність представників Київської міської держадміністрації до афер, пов’язаних з обманом людей у сфері купівлі-продажу квартир.

У зв’язку з цим перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Валерій Борисов, заступники голови КМДА Михайло Голиця та Анатолій Муховиков вирішили офіційно звернутися до Генеральної прокуратури, МВС, Служби безпеки України та їхніх структурних підрозділів у місті Києві. Як вказано в заяві, вони просять провести слідчі дії та допитати пана Томенка з приводу відомих йому фактів квартирних афер.

Враховуючи великий резонанс, викликаний у державі злочинними діями «Еліти-Центру», заявники просять надати Миколі Томенку охорону як важливому свідку, а також вжити заходів, що унеможливлять його виїзд за межі України.

Прес-служба КМДА