Котловани мають таємниці?

Ніби на замовлення оборудка «Еліти-Центру» набула гучного розголосу напередодні виборів. А може й добре, що саме тепер: до дослідження долучилися всі, хто не лінується зробити на цьому піар собі, улюбленому. Хоча не виключено: внаслідок масованої атаки на  виявлення шахрайських оборудок можуть виплисти й  нові подібні факти.

За словами начальника Головного управління МВС Віталія Яреми, у  столиці багато дрібних компаній, які займаються будівельним бізнесом, і нині  міліція перевіряє не тільки зловживання при будівництві, а й наявність корупційних дій, сплати податків тощо.

Перший тривожний сигнал надійшов із міста Вишневе. Депутати міської ради Вишневого підозрюють компанію «БудІнвестХолдинг» в афері за схемою «Еліти-Центру». Про це журналістам повідомив депутат Вишнівської міськради Ігор Шпак. Він зазначив, що ця компанія вже три роки обіцяє інвесторам звести житловий будинок на вулиці Лесі Українки в м. Вишневому, проте  тільки почала рити котлован. До того ж компанія також пропонує квартири  за підозріло низькою вартістю.

Водночас генеральний директор компанії «БудІнвестХолдинг» В’ячеслав Опанасюк спростовує звинувачення депутатів і запевняє, що перший будинок компанія здасть уже у першому кварталі 2007 року. За його словами, компанія завершує оформлення всіх документів і незабаром  розпочне будівництво.