Врятувати життя дітей

Щороку в Україні сотням дітей ставлять страшний діагноз – лейкемія, або рак крові.  Десятки хлопчиків і дівчаток помирають від цієї недуги, хоча 70 відсотків з них могли б не лише вижити, а й стати повністю здоровими. Адже наша вітчизняна гематологія має чималі досягнення в боротьбі з цією хворобою.

В Українській дитячій лікарні «Охматдит» створено Центр дитячої онкогематології, розрахований на 70 місць. Щороку в ньому лікується більш як тисяча дітей з усіх регіонів України. Медики роблять усе можливе, щоб допомогти маленьким пацієнтам, але їм катастрофічно не вистачає коштів. Тому співробітники Центру і батьки хворих дітей створили Міжнародний благодійний фонд «Проти дитячої лейкемії», основне завдання якого – збір благодійних внесків для придбання ліків, крові та її препаратів, медичної апаратури і витратних матеріалів. Для забезпечення високоякісного й ефективного лікування всіх, хто цього потребує, а також для придбання медичного обладнання щороку необхідно близько 5 мільйонів гривень. Бо на дворічний курс лікування лише однієї дитини, за який її можна вирвати з лабет недуги, потрібно 75 тисяч гривень.

Щоб подолати страшну недугу, необхідні зусилля всього суспільства, кожного з нас. Саме з цією метою розпочалася Всеукраїнська акція  «Врятуй ще одне життя!». Взяти участь у цій благородній справі може кожен з нас.

Фонд із вдячністю прийме не лише кошти, а й офісну техніку, канцелярське приладдя, постільну білизну, фрукти тощо, а також медичне обладнання. Довідки за телефоном: 8 (044) 236-52-09.