Іменини партійного інформатора

Наповнивши іншим змістом часто цитований за радянських часів вислів «хочемо змусити заново звучати величне слово «партія», засновники агентства «Укрпартінформ» зробили його своїм гаслом. Із ним і переступили поріг сьомої річниці існування видання.

На відміну від оперативних агенцій «Укрпартінформ», започаткований Національною спілкою журналістів та громадською організацією «Незалежна агенція «Ексклюзив-ХХІ», вважається агентством другої хвилі, тобто подає вже більш розширену інформацію. Специфіка видання в тому, що воно розповсюджує регулярні, некоментовані, безпосередньо з першоджерел відомості про події, що відбуваються в усіх зареєстрованих політичних партіях, надавши їм рівні можливості.

Таким чином, у якомусь сенсі «Укрпартінформ» – інформаційний орган одразу всіх партій, а також свого роду хрестоматія для політиків, депутатів, політоглядачів. Видання надсилається також і до регіональних ЗМІ. Важливість саме цієї його особливості виділила заступник голови Центральної виборчої комісії Марина Ставнійчук, вітаючи агентство з «днем народження».

До речі, відтепер «Укрпартінформ» працюватиме в режимі онлайн – започатковано його інтернет-сайт.