Пішохідний перехід не порятував

Учора на проспекті академіка Глушкова в Голосіївському районі сталася дорожньо-транспортна пригода внаслідок якої один пішохід загинув, інший – тяжко травмований.

Як повідомили у відділі профілактики столичного управління державтоінспекції, учасниками аварії стали три автомобілі – позашляховик та два легковики – «Шевроле» і «Сузукі». Саме останній і травмував пішоходів: чоловіка – насмерть, в жінки – серйозна черепно-мозкова травма.

Трагедія сталася на регульованому пішохідному переході між Льодовим стадіоном та іподромом «Жокей». Варіантів перебігу подій кілька. Люди не встигли перейти дорогу й очікували зеленого сигналу світлофора. Можливо, легковик «Сузукі» вдарив розташований праворуч позашляховик і його відкинуло прямісінько на людей. Або ж внаслідок бокового зіткнення з джипом, водій не справився з керуванням і збив пішоходів. Після наїзду на них легковик перекинуло догори колесами й ще близько 50 метрів авто продовжувало рухатися. Позашляховик від удару теж став некерований – його  розвернуло  й відкинуло на сусідню смугу, де сталося зіткнення з автомобілем «Шевроле». Як виявилося, жоден із водіїв медичної допомоги не  потребував. Водій перевернутого авто – літній чоловік – зумів сам вибратися з автомобіля. Подробиці аварії з’ясовують правоохоронці.