Зимно не лише на вулиці, а й у квартирах

Марія Євстахіївна СОЛОВЕЙ із Подільського району поскаржилася на те, що в будинку №122/1 на вулиці Фрунзе, де вона мешкає, та в сусідніх №124 і №126 дуже холодно, бо батареї ледве-ледве теплі. Така само ситуація була тут і під час першого значного похолодання, але з цього, за словами нашої читачки, керівництво жеку не зробило належних висновків і тепер мешканці знову мерзнуть.

Як повідомили редакції у диспетчерській жеку №703 Подільського району, причиною низької температури у квартирах названих вище будинків та ще чотирьох під час першого похолодання став порив тепломережі, яку жек не ризикнув розкопувати під час сильних морозів, попередньо не встановивши точного місця пошкодження. Це спричинило падіння тиску в мережі, на яке до того ж наклалося часте недотримання «Київенерго» передбаченого температурного режиму теплоносія. Як припустили диспетчери, й цього разу сталося подібне, тому вони запевнили, що слюсарі жеку усунуть поламки, аби мешканці були задоволені.

 Чекаємо ваших запитань, пропозицій, зауважень, скарг, побажань на редакційному «гарячому» телефоні 442-97-40, який у режимі автовідповідача працює цілодобово і без вихідних.