Перевтілення – і ті особливі

Заслужений артист Росії дресирувальник Володимир Саприкін навчив своїх вихованців – шимпанзе Марго і Ларика зображати зірок естради – Пугачову і Сердючку. Мавпи навчилися носити перуки, накладні груди і копіювати жести зірок. Марго освоїлася з роллю Пугачової, а Ларик вжився в образ Вєрки Сердючки. Особливо їм сподобалися зоряні костюми.

Як розповів дресирувальник, коли одягли Ларика в костюм Сердючки, то самі сміялися до сліз. «Він просто створений для цієї ролі – вираз обличчя, манірність, постава!» – каже вражений Саприкін. З особливою гордістю Ларик носить накладні груди, виготовлені з дитячого м’ячика, шапочку з квіткою не любить, тому часто з обуренням зриває її і викидає.

Щодо Марго, то руда перука, необхідна для входження в образ Алли Пугачової, спочатку налякала шимпанзе – побачивши її, мавпа втекла і сховалася. Але поступово до зачіски звикла. Найдовше шимпанзе довелося навчати жестів зірок. Улюблений рух Алли Борисівни – підняті нагору руки – Марго освоювала, дивлячись на дресирувальника. Щоб артисти перед прем’єрою не хвилювалися, їх пригощають улюбленою редискою і щодня наливають по склянці пива.
До речі, Ларик – відома телезірка. Його телевізійний стаж налічує сім років. 2000 року він зіграв у фільмі «Ніжний вік». У 2001 – 2002 рр. працював на угорському і французькому телебаченні. 2003-го став ведучим рубрики «Сніданок з Лариком» у програмі «Ранок» на ГРТ.