Альтернатива відкриває рік

25 січня  в київському клубі «Рінг» відбудеться «Moon Fest». У рамках фестивалю не тільки виступи найкращих альтернативних команд України, а й презентації їх нових альбомів.

Зокрема, героями вечора будуть чотири українські групи: «ТОЛ», «Skinhate», «DaZ Machine», «Evil Niggaz».

Група «ТОЛ» – найвідоміша з них. Саме вони їздили торік на престижний фестиваль «Global Battle of the Band» у Лондоні, де отримали четверте місце. На київському ж фестивалі група зіграє пісні з дебютного альбому «Синдром бажання». Платівку записано на студії Олега Білого. Високоякісні кліпи групі знімає Віктор Придувалов.

«Skinhate» – команда, альбоми якої продано накладом понад десять тисяч екземплярів на всій території СНД. Це дивує ще більше з урахуванням того факту, що в музикантів нема жодного відеокліпу. Музика команди, попри назву, не несе в собі жодного негативу. Крім того, вокаліст команди Жека захоплюється електронною музикою та навіть видав дві авторські платівки цього напряму. На фестивалі буде презентовано альбом  «Skinhate», назва якого поки що тримається в секреті.

«DaZ Machine» – визнаний альтернативний колектив, який видав уже не один альбом, записав пісню з вокалістом відомої у всьому світі команди «Limp Bizkit», має у своєму арсеналі як реп-пісні, так і приємні для будь-якого вуха романтичні радіо-етюди. Одна з останніх яскравих подій у житті групи – участь у повній версії офіційного саундтреку до фільму «Бій із тінню».

Відеокліпи групи «Evil Niggaz» базуються на високих технологіях програмування. Робота над роликами триває місяцями на двадцяти комп’ютерах, і за рахунок цього картинка на екрані, як і музика в динаміках, веде нас до паралельного світу. Група існує вже давно, брала участь у різних українських музичних фестивалях, але лише зараз сприймається як окремий, зрілий проект.

Почнеться «Moon Fest» о 20-й годині. Адреса – клуб «Рінг», проспект Науки, 8 (район Московської площі). Вартість квитка – 30 гривень.