З’явилася на власний похорон

Для кожного зустріч Нового року закінчується по-різному. У тому, який несподіваний фінал може мати надміру бурхливе святкування, на власному досвіді переконалася молода аргентинка.

Ніч з 31 грудня на 1 січня 20-літня Ангела Сарайва з містечка Салта зустрічала у веселій компанії. Вислухавши виступ президента і піднявши келихи під бій аргентинських «курантів», молодь заходилася танцювати і пригощатися. Однак коли бурхлива вечірка добігла кінця, дівчині не хотілося зупинятися, і вона, нічого нікому не сказавши, вирушила святкувати далі.

Де юна Ангела пропадала, історія замовчує, можливо, вона й сама цього не пам’ятає. Найімовірніше, дівчина просто втомилася і заснула на диванчику в будинку яких-небудь друзів, спокійно проспавши усе перше січня. Зате її батькам було не до сну, бо завжди слухняна донька не подавала про себе звістки вже протягом 20 годин, і вони навіть не здогадувалися, де вона. Зателефонувавши друзям, які щойно прокинулися після бурхливого святкування, стривожені батьки нічого не з’ясували і  вирішили дзвонити в поліцію.

Співробітники правоохоронних органів довго не шукали пропажу, оскільки саме напередодні в морг привезли тіло молодої жінки, схожої на Ангелу Сарайву. Про це відразу повідомили батькам, і вбита горем мати впізнала в покійниці свою дівчинку.

Невтішні родичі оперативно організували похорон. І от, коли почався жалобний захід і присутні вже прощалися з Ангелою, яка покинула цей світ, сеньйорита Сарайва власною персоною, жива і неушкоджена, постала на порозі. Звичайно, радості батьків не було меж. Виявилося, що в труні зовсім інша людина. «Мама з татом переплутали мене з тією жінкою, тому що вона була дуже схожа на мене», – пояснила аргентинка, яка неабияк зраділа такому новорічному «чуду», що допомогло їй зрозуміти, як сильно її люблять родина і друзі.