«Кухню» продовжили на тиждень

Помаранчева влада за рік «розтринькала всю довіру» народу. Такий контрудар наніс Володимир Литвин у відповідь на «ляпаси» президента та політиків із його оточення: мовляв, парламент став центром дестабілізації.

Спікер ВР в інтерв’ю одному з телеканалів послався на соціологічні дослідження, згідно з якими президент і уряд мають високий рівень недовіри населення. На докір, що Верховна Рада має ще менше довіри, Литвин виправдався «особливостями парламентської кухні». За його словами, якби у прямому телеефірі люди бачили, що робиться в Кабміні чи Секретаріаті Президента, то не дивувалися б парламентові, чию «кухню» щодня транслюють телебачення й радіо.
Може, час закрити цю «кухню»? Бодай на передвиборний період, коли вона нагадує агітаційний мітинг. Навряд чи це можна буде зробити, бо про порушення прав депутатів почують аж у Раді Європи!

А тим часом «кухню»

8-ї сесії продовжено ще на тиждень. Бо президент попросив буцімто ухвалити ще три десятки невідкладних законів. Тож поки Верховну Раду ще чути і видно, ми матимемо змогу переконатися, що там «варитиметься» до п’ятниці.