Таксист під кайфом

Співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Солом’янського районного управління міліції столиці затримали місцевого мешканця, який мав при собі шприц з ацетильованим опієм, а також презерватив, наповнений тією ж речовиною.

Як повідомила співробітник центру громадських зв’язків столичної міліції Ірина Біба, наркоман саме перед зустріччю з правоохоронцями «пригостив» дозою свого товариша – водія приватного таксі, у якому вони перебували. У таксиста вилучили опій зі шкарпеток.

Під час проведення слідчих дій з’ясувалося, що 30-річний затриманий неодноразово звинувачувався у крадіжках, грабежах, має п’ять судимостей. Останній вирок отримав торік – 12 місяців позбавлення волі з відстрочкою виконання покарання.

Із мосту штовхає… кохання

Учора, близько 13-ої години з Паркового мосту, що більш відомий киянам як міст закоханих, стрибнула дівчина.

Як вдалося з’ясувати нашим кореспондентам на місці події, на вигляд 18–20-річна дівчина впала на дорогу з достатньо жвавим  рухом. Тож водій  вазівської «дев’ятки» лише завдяки 25-річному досвідові зміг уникнути наїзду на жертву.

– Річ у тім, що міст поза межею видимості з автомобіля, – знервовано каже водій. – Тому не бачив коли дівчина стрибнула, а зреагував лише, коли перед автомобілем щось пролетіло. Вже пізніше зрозумів, що сталося. «Швидку» викликали співробітники ДАІ, котрі одразу ж з’явилися на місці пригоди.

Як стверджує працівник станції  технічного обслуговування, що розташована за 50 метрів від місця трагедії, з часу падіння до приїзду медиків та госпіталізації дівчини минуло не більш ніж 5 хвилин.

– Це вже, мабуть, сумна київська традиція, – розповідає чоловік,–у разі любовних проблем стрибати з мосту закоханих. Минулого літа з мосту шугнув хлопець. Казали, що теж через кохання.

Як повідомили в центрі громадських зв’язків столичної міліції, дівчину госпіталізували до реанімаційного відділення  лікарні швидкої медичної допомоги.

За інформацією прес-центру київської міліції, торік у столиці зареєстровано 393 самогубства. Звісно, що статистики самогубств на Парковому мосту, ніхто не веде.