«Пінаколада» від Віталія Козловського

У «Мандарин-плазі» молодому співаку Віталію Козловському вручили «золотий» диск. Уперше в Україні дебютний альбом виконавця («Холодна ніч») отримав статус «золотого» – за півроку його 60-тисячний наклад розкупили.

Із цієї нагоди Віталій презентував новий кліп «Пінаколада». Цікаво, що режисер Любомир Кобильчик-Левицький до цього часу ніколи кліпів не знімав. «Пінаколада» – це назва коктейлю. А ще герой кліпу так називає дівчину своєї мрії.


Події кліпу відбуваються на знаменитій нью-йоркській 42-й вулиці, де випадково зустрічаються поглядом Віталій Козловський та симпатична дівчина. Вони розійшлися, але хлопець ніяк не може її забути, вона всюди йому ввижається. Він і Вона існують одне для одного не лише в мріях, а й на картинах, які є в кімнатах кожного з них. І саме там – у картині – вони поєднуються жагучим танцем, що наповнений пристрастю.

На презентації публіка мала можливість оцінити смакові властивості коктейлю «Пінаколада». Окрім того, було розіграно конкурс. На переможців чекала ексклюзивна фотосесія зі співаком.

Насамкінець Віталій Козловський повторив те, що зробив у кліпі – розбив акваріум з яблуками. Щоправда, це вдалося лише з другої спроби, оскільки товсте скло витримало перший удар об підлогу. Співак не зміг пояснити, чому в акваріумі замість рибок були яблука – чи то із-за жалю до маленьких створінь, чи то як символ спокуси.