Бюджет-2006 – найкращий за 10 років

Хоч би кого із депутатів учора не запитував, яке найпомітніше рішення цього року ухвалила Київрада, всі давали однакову відповідь: «Бюджет-2006. Це найкращий фінансовий документ за останні 10 років. Тож кияни реально відчують на собі поліпшення життя».

Пленарне засідання відбувалося в урочистій обстановці. В очікуванні голосування депутати виголошували вітання на адресу свою і розробників бездефіцитного міського бюджету. Але спочатку за результатами цьогорічної роботи міста внесли зміни та доповнення до бюджету і Програми соціально-економічного та культурного розвитку Києва на 2005 рік.

І от настала урочиста мить, коли міський голова Олександр Омельченко запропонував голосувати за аналогічні документи 2006 року. Результати голосування зустріли оплесками: всі без винятку натиснули кнопку «за».

Ще два питання порядку денного розглянули швидко і без зайвих дискусій. За ухвалою Київради розпочато підготовку формування територіальної виборчої комісії для забезпечення і проведення 26 березня 2006 року місцевих виборів. Ухвалено також рішення про утворення в Києві наступного року місцевої міліції.

Докладніше про ухвалені документи розповімо в наступних номерах газети.