Секс-трест лопнув

Співробітниками столичного управління по боротьбі з торгівлею людьми проводився черговий нічний рейд по виявленню фактів звідництва через газетні оголошення.

Як повідомив працівник центру громадських зв’язків столичної міліції Ігор Корицький, у ході заходів затримано 27-річну мешканку Дніпропетровської області. Протягом року на території столиці вона займалася, як зазначено в протоколі, «звідництвом для розпусти з метою наживи». Для цього вміщувала рекламні оголошення про надання сексуальних послуг у кількох столичних газетах та журналах. Для задоволення фантазій клієнтів нею було найнято цілий штат повій, переважно неповнолітніх, 16–17-річного віку та придбано п’ять мобільних телефонів. Замовлення на сексуальні послуги жінка приймала особисто, після чого відправляла дівчат за адресами замовників. Для оперативнішої доставки живого товару найняла ще й авто з водієм.

Мінімальна вартість однієї години секс-послуг становила 50 американських доларів. Виконавиці отримували лише половину цієї суми, решту господарка брала собі.

Під час одного з таких побачень двох повій було затримано. Невдовзі та ж доля спіткала решту «співробітниць» підприємства, разом із його натхненницею. Проти неї слідчим відділом Голосіївського райуправління столичної міліції порушено кримінальну справу за частинами 2 та 3 статті 302 КК України, що передбачають до 5 років позбавлення волі.

Інф. «ВК»