Із подарунками, але не без моралі

У день святого Миколая учні столичної музичної школи-інтернату імені Миколи Лисенка отримали подарунки від Юлії Тимошенко та Миколи Томенка.

Зустрічати екс-прем’єрку вийшла вся школа. Учні швидко окупували весь вестибюль, обліпили вікна й виглядали її. Чекали із нетерпінням навіть попри те, що Юлія Володимирівна запізнилася більш ніж на півтори години. Та все одно їй влаштували шалені овації. Дитячий хор, квіти, аплодисменти – все, майже як у старі радянські часи.

Для Юлії Тимошенко влаштували невеличкий концерт. Дійство, судячи з усього, сподобалося колишньому прем’єр-міністру. Бо, виявляється, вона фанат класичної музики. Навіть незважаючи на те, що її зять – рокер.

Гості натомість нагородили всіх учнів пам’ятними подарунками: цукерками та м’якими іграшками. Микола Томенко взяв на себе роль святого Миколая й навіть одягнувся відповідно.

Однак навіть у такій обстановці екс-прем’єрка не змогла уникнути політичних тем. Знову заявила про готовність об’єднатися після виборів із «Нашою Україною» та соціалістами.

– Ми з великим задоволенням створюватимемо коаліцію з Віктором Ющенком та Олександром Морозом, – зауважила Юлія Тимошенко. – Дай Боже, щоб усі працювали на Україну і не розчаровували людей.

Не могла не згадати Юлія Володимирівна й про газовий скандал. Вона впевнена, що можна досягнути балансу, коли щорічна вартість спожитого російського газу якраз дорівнюватиме платі за його транзит. Потрібно просто припинити тіньові корупційні схеми.