Кожна ділянка стане лотом

Депутати Київради ухвалили перелік із 22 земельних ділянок під забудову, які призначено для продажу на земельних торгах. На прохання наших читачів повідомляємо адреси наділів.

Найбільше їх у Деснянському районі столиці. Зокрема, це ділянки на перетині вулиць Мостищанської та Крайньої (0,44 га, призначена під будівництво об’єкта торговельного призначення); на вулицях Милославській (0,23 га, під пункт автосервісу), Пухівській (0,32 га, під комплекс відпочинку), Драйзера (0,12 га, під пункт автосервісу), Мілютенка (0,37 га, під житловий будинок з об’єктами соціальної інфраструктури та підземним паркінгом), Закревського (2,66 га, для будівництва та експлуатації виробничого комплексу з адміністративними будівлями), Лісківській (0,78 га, під житловий будинок з об’єктами інфраструктури та підземним паркінгом), на перетині вулиць Шолом Алейхема та Мілютенка (0,7 га, під паркінг), на проспекті Лісовому (0,44 га, під житловий будинок з об’єктами соціальної інфраструктури та підземним паркінгом), на вулицях Радунській (0,59 га, під соціально-побутовий комплекс), Бальзака (1,01 га, під торговельно-побутовий центр та 0,67 га, під будівництво та експлуатацію торговельного центру), на проспекті Маяковського (0,30 га, під заклад громадського харчування).

У Дарницькому районі на Дніпровській набережній ділянку площею 0,13 га призначено під будівництво комплексу автотехобслуговування з автосалоном, а на вулиці Крушельницької – 0,2 га під об’єкти житлової та громадської забудови. На Печерську – по провулку Мар’яненка 0,11 га, під об’єкт торговельного призначення, на Солом’янці – на вулицях Миколи Амосова 0,16 га, під заклад громадського харчування, Індустріальній 0,07 га під автомийку. В Оболонському районі на вулиці Героїв Дніпра 0,19 га  призначено під житловий будинок із підземним паркінгом, на проспекті Героїв Сталінграда 0,6 га – під житлові будинки з об’єктами інфраструктури, заклади торгівлі та громадського харчування, по провулку Попова 0,16 га – під заклади торгівлі та громадського харчування, на вулиці Лайоша Гавро 0,41 га – під заклади торгівлі та громадського харчування.

Інф. «ВК»