А вранці вона не прокинулася

Тридцятирічну Ганну вважали розумово відсталою. На роботу жінку не брали. Проте цим особливо не переймалася. Бо ж у неї було те, чим чоловіків зваблюють. Із задоволенням запрошувала їх до себе додому. Там, звісно, хильнувши оковитої, весело й шумно проводили так зване дозвілля.

Кілька місяців тому взяла на постій двох мужчин. Один із них, 38-річний киянин, свого часу відбував покарання за квартирну крадіжку, групове зґвалтування зі збоченнями. Однак чоловік начебто вирішив взятися за розум і створити з Ганною сім’ю. Проте жінка найбільше полюбляла «зеленого змія». А ще кохалася будь з ким, як наслідок, певний час лікувалася від гонореї. Мабуть, ліки допомогли. А от із лабетів «змія» жінка звільнитися не змогла. Із запою, як то кажуть, не виходила.

Того вечора квартиранти застали хазяйку на кухні, звісно, за чаркою. Один побіг до крамниці – за добавкою. А співмешканець пішов дивитися телевізор. Там вирішив перевірити вміст свого гаманця. Шкіряне портмоне виявилося порожнім. Пред’явив претензії Ганні, відлупцювавши руками й ногами. Потім, як люблячий чоловік, уклав господиню спати.

На ранок Ганна не прокинулася. Обгорнувши труп ковдрою, хлопці викинули «пакунок» з… балкона. Дві доби поминали небіжчицю. А на вихідні запросили ще й знайому. Згодом у двері загрюкали. Це завітав співмешканець гості. З’ясувавши стосунки, хлопці гуртом поквапилися по оковиту. Дівчину залишили одну. Та вирішила втекти через балкон. Вибравшись, угледіла на землі голі ноги, що виглядали з-під ковдри.

…Згодом під’їхали правоохоронці. Як повідомила прес-офіцер Святошинського РУ Тетяна Мартиненко, усіх учасників застілля доставили в Святошинське районне управління міліції. Співмешканець господині зізнався в скоєному. Подібні злочини караються позбавленням волі на строк від 7 до 10 років.