Зброю продавав на АЗС

О третій годині ночі на автозаправній стації Оболонського району столиці, що біля одного з будинків на вулиці Скляренка, міліціонери відділу державної служби охорони затримали 27-річного жителя столиці. Чоловік був добре підігрітий спиртним і намагався продати мисливську рушницю «ІЖ 58 МА».

Як повідомили в центрі громадських зв’язків ГУМВС України в Києві, для з’ясування обставин події чоловіка доправили до Оболонського райуправління столичної міліції. Там швидко з’ясувалося, що затриманий перебуває на обліку в психічному диспансері. Рушниця, яку він намагався реалізувати на АЗС, з 1999 року в розшуку. Затриманий узяв зброю в свого товариша, який також полюбляє оковиту, і, відповідно, аж ніяк не мав коштів, аби продовжити термін дозволу на користування вогнепальною зброєю.

Добре, що зброя виявилася незарядженою, бо невідомо, чим би скінчилася ця історія. Стосовно затриманого не буде порушено кримінальної справи за статтею 263 Кримінального кодексу України, бо озброєного комерсанта визнано таким, який не в змозі відповідати за свої вчинки.

Інф. «ВК»