Невмирущий «Шлягер»

10 грудня о 17-й годині в Національному палаці «Україна» відбудеться ювілейний міжнародний телевізійний фестиваль «Шлягер року». Також нагороджуватимуть фіналістів 2005 року.

Традиційно буде відзначено виконавців, поетів та композиторів – творців тих пісень, які стали популярними у році, що минає. У другому ж відділенні прозвучать кращі «шлягерні» пісні десятиріччя. Участь у концерті братимуть кілька десятків виконавців, зокрема Іво Бобул, Віталій і Світлана Білоножки, Павло Дворський, Павло Зібров, Алла Кудлай, Лілія Сандулеса, Віктор Павлік, Катерина Бужинська, Гарік Кричевський, Ані Лорак, театр «Романс», а також Президентський оркестр України. Одне слово, кращі з кращих, шлягерні генії, без пісень яких більшість українців не уявляє свого життя.

Організатори «Шлягеру року» кажуть, що проект успішно та стабільно функціонує завдяки трьом рисам: чіткій  концепції, що базується виключно на сучасній українській традиційній пісні, професіоналізму команди, налагодженим стосункам з виконавцями.

Наступного  року  «Шлягер року» планує організувати такі концерти: виступ, присвячений 35-річчю творчої діяльності групи «Кобза», концерти Павла Дворського, Тамари Гвердцителі. За рік можна очікувати на святкування 70-річчя Ігоря Поклада.

Телеверсії ж суботнього концерту можна подивитися в ефірі Першого Національного  телеканалу з 25 грудня цього року по 20 січня наступного.