В чуже авто заліз… поспати

Співробітники Святошинського відділу державної служби охорони затримали чоловіка, який на автостоянці на вулиці Клименка проник у припаркований автомобіль. Як повідомила співробітник ДСО при ГУМВС України в Києві Оксана Шумко, коли бійці групи затримання прибули на місце, охоронники автостоянки повідомили, що невідомий усе ще в автомобілі. Дотримуючись заходів безпеки міліціонери наблизилися до авто і приготувалися до захоплення зловмисника. У свою чергу той... мирно спав усередині «Мазди».

Коли ж його розбудили, здивований 30-річний киянин пояснив, що він і гадки не мав викрадати чужий автомобіль. Влаштувати незвичний ночліг його змусили обставини – посварився з батьками. Хотів переспати на кладовищі, але було дуже холодно, і аби не замерзнути, вирішив перебратися на автостоянку, що поряд.

Утім, усю цю історію ще доведеться добре перевірити, адже у чоловіка виявили фомку і кусачки (за допомогою яких він і пробрався в авто), які навряд чи могли опинитися в людини, яка збентежена пішла з дому.

Інф. «ВК»