Молодця зупинило дерево

У неділю близько 22 години на Харківському шосе автомобіль «ДЕУ» на великій швидкості вдарився у дерево. Як повідомляють у відділі профілактики столичного управління ДАІ, за попередніми даними зіткнення сталося через перевищення безпечної швидкості, і як то не банально звучить, слизьку дорогу та відсутність зимової ґуми на колесах. Двадцятидворічний водій не впорався за таких умов з керуванням. У результаті він і дві його пасажирки з важкими травмами потрапили до лікарні. Ще один пасажир, якого встановити не вдалося, на жаль, загинув на місці пригоди.

У ці вихідні в столиці сталося 7 дорожньо-транспортних пригод, у результаті чого одна особа загинула, 12 отримали травми. Загалом зафіксовано 232 аварії. Й затримано 46 нетверезих водіїв.

* * *

За повідомленням правоохоронців, у неділю, близько 18 години, на бульварі Кольцова в Святошинському районі столиці водій невідомого автомобіля збив десятирічну дівчинку й утік з місця ДТП. ДАІ звертається з проханням до тих, хто, можливо, став свідком трагедії, зателефонувати за номером 424-95-51 до міжрайонного відділу ДАІ Святошинського району.