«Ширка» в квартирі сантехніка

Оперативники столичного Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків (УБНОН) припинили діяльність підпільного каналу, яким із Київської та Вінницької областей до Києва постачалася наркотична сировина. Як повідомили в УБНОН, підозрюваний виявився і замовником, і кур’єром. 23-річний житель Солом’янського району столиці особисто подорожував селами двох областей і закуповував сировину.

Правопорушника оперативники затримали, як-то кажуть, на гарячому. У його ж квартирі. Хлопець тільки-но повернувся з вельми вдалого «відрядження»: із собою привіз партію марихуани й макової соломки загальною вагою тридцять кілограмів.

Окрім того, оглядаючи кімнати, правоохоронці знайшли двадцять кубиків ацетильованого опію. За цінами «чорного» ринку, загальна вартість вилученого становить більш як 30 тисяч гривень.

Як зізнався затриманий, він працює приватним сантехніком. І ось уже майже рік щодоби «вживає» по двадцять кубиків «ширки». Тож, аби зекономити гроші до нового врожаю макової соломки, вирішив запастися сировиною на найближче майбутнє. Цю версію ретельно перевіряють відповідні органи.

Вилучену наркосировину відправлено на експертизу. Затриманого перевіряють на причетність до скоєння інших злочинів. Його подальшу долю вирішить слідство і суд.