Депутатська допомога

Днями на зустрічі з представниками громадськості Солом’янського району столиці депутат Київради Павло Кривонос передав медичним закладам гуманітарну допомогу.

Зокрема дитяча клінічна лікарня №3 отримала електроплити для харчоблоку, дитячі возики, манежі, ліжечка, матраци, іграшки, дитячий одяг, книжечки для розмальовки. Міській клінічній лікарні №4 передали візки для хворих з обмеженнями рухового апарату, комплекти хірургічних халатів.

Це не перша така акція депутата Павла Кривоноса. Він постійно опікується медичними закладами столиці і Солом’янського району зокрема. За сприяннями міжнародних благодійних фондів за роки свого депутатства Павло Кривонос передав медичним закладам майже 40 тонн гуманітарних вантажів вартістю близько 300 тисяч гривень. Функціональними ліжками з комплектами постільної білизни і матрацами укомплектовано 12 боксів у міській клінічній лікарні №4, палату у відділенні атеросклерозу та хронічної ішемічної хвороби серця Інституту ім. Стражеска, денний стаціонар Солом’янської поліклініки №3. Надано також засоби сприяння пересуванню і догляду за тяжкохворими, медичний спецодяг із країн Європи, медичне і комп’ютерне обладнання, легкове авто тощо.
Цього ж дня депутат мав ще одну зустріч з батьками дітей, хворих на цукровий діабет. Він передав їм медикаменти, засоби для самоконтролю та введення інсуліну. Жінці, якій через цю хворобу ампутували ноги, депутат надав візок для пересування.