Ахметов дав згоду, Боделан – ще ні

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович під час учорашньої короткої прес-конференції заявив, що він особисто та члени його партії ставлять за мету шляхом парламентських виборів отримати не владні крісла, а інструмент для втілення своєї мети – покращення життя громадян.

Діяльність нинішньої влади Віктор Янукович оцінив, звісно, негативно, назвавши її безвідповідальною. «Зараз наша країна фактично без хазяїна!» Також нинішнє державне керівництво звинувачено в підготовці до фальсифікації виборів.

Повідомив голова Партії регіонів і про склад, у якому вона готується увійти до парламенту. Зокрема про те, що нещодавно відбулася його зустріч із Ренатом Ахметовим, де одному з найбагатших людей в Україні було запропоновано вступити до партії та у її складі взяти участь у виборах. «Я усвідомлюю, що нашій партії потрібні такі люди, тому задоволений позитивною відповіддю Ахметова. Щодо колишнього одеського мера Руслана Боделана, то він іще не вирішив, чи варто вступати у виборчу боротьбу». За словами Віктора Федоровича, партійний список сформовано на 99 відсотків. Виходить, останній відсоток тримають для Боделана?