Секс-послуги в кімнаті відпочинку

Працівники столичного Управління боротьби із злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, на території Дарницького району перевірили кілька розважальних закладів. В одному з них, у кімнаті відпочинку правоохоронці затримали танцівницю стрип-холу. Там «акторка» за грошову винагороду надавала інтимні послуги відвідувачам згаданого закладу. Клієнт мав заплатити стриптизерці 400 гривень. Таку ж суму в сусідній кімнаті справно відпрацьовувала інша танцівниця. Клієнт, на жаль, виявився незадоволеним: сеанс секс-послуг перервали люди в міліцейських погонах.

Було встановлено, що танцівниці діяли за попередньою змовою з арт-директоркою цього розважального закладу. Саме вона, приймаючи танцівниць на роботу, ставила першочергову умову щодо надання ними послуг інтимного характеру. Зрозуміло, не безплатно. Щоправда, половину вирученої суми керівниця такого «проекту» клала собі в кишеню.

За даним фактом слідчим відділом Дарницького райуправління столичної міліції порушено кримінальну справу за статтею 302 Кримінального кодексу України – «Створення або утримання місць розпусти і звідництво».