Грабували… немовлят

Карний розшук Печерського райуправління столиці затримав групу молодих грабіжників, які «спеціалізувалися» … на нападах на жінок із немовлятами на руках, або в колясках. Таким чином зловмисники убезпечувалися від переслідування з боку жертв – адже жодна мати ніколи не полишить дитини, щоб побігти за грабіжником. Як повідомив співробітник центру громадських зв’язків столичної міліції Ігор Корицький, зловмисники забирали сумочки та мобільні телефони. Діяли зухвало – удень, а забравши цінне, не тікали, а неквапом йшли. Під час одного з пограбувань вони навіть перекинули коляску з дитиною.
Затримано трьох учасників таких нападів, віком 13 – 19 років під час чергової спроби пограбування жінки. Правоохоронці вже довели їхню участь у 5 пограбуваннях, здійснених протягом останнього місяця. Своїх жертв нападники вистежували на території Ботанічного саду.

Співробітники міліції звертаються до жінок, які останнім часом потрапляли в таку ситуацію на території Ботанічного саду, з проханням повідомити про обставини злочину до Печерського райуправління міліції за телефонами: 280-71-21, 280-61-18.

Інф. «ВК»