Найкрасивіша студентка – полтавчанка

Зал будинку культури університету Київська політехніка завмер в очікуванні фінального виходу чарівних красунь-студенток, які прибули до Києва з різних куточків України на конкурс «Міс Університет України-2005». Заодно й продовжили святкування Міжнародного Дня студента, і завершили вечірку «Перлини сезону».

На фінал всеукраїнського конкурсу краси прибуло 17 учасниць, які представляли вищі навчальні заклади Києва, Харкова, Миколаєва, Запоріжжя, Херсону, Одеси, Черкас, Івано-Франківська, Житомира, Вінниці, Чернівців, Львова та Полтави. Юні леді продемонстрували не лише дефіле, а й вміння звабливо усміхатися та говорити мовою тіла. Наче по струночці, дівчата граціозно ходили по сцені, адже журі пильно стежило за кожним їхнім рухом.

Оцінити суцвіття красунь було досить складно, однак семеро найкращих таки вдалося обрати. А серед них потрібно було віднайти єдину й неповторну. Дещо полегшив роботу журі вихід учасниць у розкішних вечірніх сукнях. Зал гучно аплодував шляхетним панянкам. Ось і настала довгоочікувана мить – усі аж завмерли. «Міс фото» – Олександра Ноник із Житомира! – пролунало  у залі. – «Віце-міс» – Наталя Чернега з Івано-Франківська… «Перша віце-міс» – Марія Варивода зі Львова!» Дівчата обмінювалися вітаннями та щирими обіймами, дослухаючись до головного повідомлення: «Міс Університет України-2005» – чарівна Христина Пальянова з Полтави! Цієї ж миті голову з розкішними кучерями прикрасила вишукана діадема, а потім – море подарунків та вітань. «Краса врятує світ, – наголосив почесний гість та член журі, начальник Головного управління у справах сім’ї та молоді КМДА Олександр Кулик. – А ми зробимо все для того, щоб наша молодь мала змогу і навчатися, і працювати, і розважатися. Міцного здоров’я, успіхів у всьому та особистого щастя. Кохайте і будьте коханими!».