На совісті–життя дитини

Минулими вихідними на столичних дорогах унаслідок семи дорожньо-транспортних пригод загинуло 8 осіб та 30 отримали травми.

За інформацією відділу профілактики столичного ДАІ, в суботу близько 2-ї години ночі на перехресті вулиць Пугачова та Мельникова в Шевченківському районі столиці автомобіль «Мерседес-430» на великій швидкості врізався в автомобіль «Фольксваген». Його водій саме зупинився на червоний сигнал світлофора. Після удару, «Мерседес» ще 50 метрів «пхав» іншу іномарку, допоки зупинився. Унаслідок ДТП 38-річний водій «Фольксвагена» та його пасажир – чоловік 23-25 років – загинули на місці аварії. Любителя швидкої нічної їзди та двох його пасажирів з тяжкими травмами госпіталізовано.

Жахливою за наслідками аварія сталася у неділю о 6.30 на Московському мосту. Під час зіткнення двох автомобілів «ДЕУ» та вазівської «копійки» загинуло дві особи та 4 травмовано. Московський міст вважається одним з найаварійніших. Позбутися такої сумної слави намагалися за Божої допомоги, освятивши це причинне місце. Однак, як бачимо, й свята вода не допомагає.

Близько 17-ї години на вулиці Григоренка, на шляхопроводі через проспект Бажана в Дарницькому районі, автомобіль, водій якого втік з місця ДТП, не розминувся з вазівською «дев’яткою». Від удару «ВАЗ» викинуло на зустрічну смугу, де після зіткнення з автомобілем «Ауді», «дев’ятка» перекинулася. Результат трагічний – на совісті водія-втікача життя дитини, якій не виповнилося й двох років. Водій та пасажир «ВАЗа» отримали травми. Співробітники Державтоінспекції звертаються до можливих очевидців з проханням допомогти знайти цього горе-водія. Контактний телефон 562-81-83.