З «гидкого каченяти» – на прекрасного лебедя

Мабуть, шанувальники «Бідної Насті» вже помітили і зацікавилися новим телероманом від компанії «АМЕДІА» «Не родись красивою». Хоча це легка комедійна історія про життя і кохання, проте неймовірна інтрига, присутня в стрічці, міцно тримає в напрузі глядачів. Чи все в житті жінки вирішує врода, і як досягти успіху, не маючи зовнішності моделі? Про це й дізнаємося, переглянувши аж 169 серій.

Катя Пушкарьова – головна героїня – сучасне «гидке каченя». Вона розумниця – закінчила економічний факультет МДУ, однак влаштовується секретаркою у велику фірму «ZIMALETTO». На цю роль запросили молоду талановиту актрису Неллі Уварову.

Гримерам довелося добряче попрацювати, аби спотворити вродливу дівчину до невпізнання, а одягала Катю-Неллі її старша сестра Олена, яка працює в цьому кінопроекті художником по костюмах. Саме вона й запропонувала допотопні сукні, спідниці, кофтини, які мають такий вигляд, наче їх дістали з бабусиної скрині. Вони до певного часу маскуватимуть хорошу фігуру героїні. «Сестрі було шкода перетворювати мене на поганулю, але таким було її завдання і вона впоралася з ним чудово», – каже Неллі. За умовами контракту красуні-актрисі доводиться навіть на світських заходах з’являтися в образі своєї героїні, а ще – носити на зубах жахливі брекети, які вона не знімає навіть уночі. Їх поставили ще на початку зйомок, у липні, а приберуть лише через кілька місяців. Однак треба терпіти, бо це частина образу Каті Пушкарьової, поки вона не перетвориться з «гидкого каченяти» на прекрасного лебедя. До цього Неллі ставиться по-філософськи, адже мистецтво вимагає жертв.

Докладніше про серіал і його героїв читайте в наступному числі «Вечірнього Києва».