Красуня «з акцентом» відвідала Київ

Уперше за 53 роки існування найпрестижнішого конкурсу краси «Міс Всесвіт» до Києва завітала його переможниця Наталі Глєбова. Це стало можливим завдяки зусиллям титулованої української красуні, «Міс Україна-2001», телеведучої Олександри Ніколаєнко.

Довгоочікуваний візит почесної гості вже поклав початок діяльності Олександри як володарки ліцензійних прав на проведення конкурсу «Міс Всесвіт-Україна» і відбіркового туру конкурсу «Міс Всесвіт-2006» в Україні.

Наталі Глєбова пробуде в Україні кілька днів, вона учасниця найяскравіших культурних і соціально-політичних заходів. Наталі разом з Олександрою Ніколаєнко як почесні гості побували на Віденському балу в Національній опері, на відкритті фестивалю «Золота лілія» і Міжнародному кінофестивалі «Молодість».

Також за час свого перебування в столиці України Наталі Глєбова ознайомилася з культурними і архітектурними пам’ятками столиці, побувала в Києво-Печерській лаврі, Софійському соборі і на майдані Незалежності.

Іммігрантка з Росії з українським корінням Наталі Глєбова стала другою канадійкою, яка завоювала титул «Міс Всесвіту». Першою була Карен Болдуїн 1982 року.

Наталі Глєбова 12-річною приїхала до Канади з Росії разом із батьками-програмістами. Вона єдина дитина в родині. Дуже часто, уже навчаючись в університеті, називала себе «дівчинкою з акцентом», неймовірно соромилася своєї англійської.

Від колишньої сором’язливості у 23-річної красуні не залишилося й сліду. В інтерв’ю телеканалу Сі-Ті-Ві Наталі поділилася секретом успіху: «Це, безумовно, впевненість у собі. Ще три роки тому я навряд чи змогла б узяти участь у такому конкурсі».

Своїм незвичайним талантом Наталі Глєбова вважає уміння читати тексти, написані задом наперед і перевернуті. «Це стало їй у пригоді під час конкурсу – могла читати запитання суддів», – жартує Наталі.