Аварію спричинив дощ?

Як повідомив старший інспектор столичної ДАІ Олександр Ковалевський, на Набережному шосе сталася дорожньо-транспортна пригода.

За свідченнями водія мікроавтобуса, він рухався в напрямку мосту Патона. Їхав по крайній лівій смузі зі швидкістю 50-60 кілометрів на годину. Раптом просигналила іномарка, аби шофер «Фольксвагена» поступився їй дорогою. Мікроавтобус узяв правіше – переїхав на середню смугу. В той час, коли іномарка уже встигла прошмигнути вперед, із зустрічної смуги на великій швидкості на «Фольксвагена» наїхав ВАЗ-2106. Потужний удар прийшовся в лівий бік «Лади».

У результаті зіткнення 31-річного пасажира «Фольксвагена» зі струсом мозку доправлено до Інституту нейрохірургії. Травму голови, а також пошкодження грудної клітини та живота отримали 60-річний водій та один із пасажирів «ВАЗа». Першого завезли до лікарні швидкої медичної допомоги, а його 58-річного супутника до обласної. Проте найбільше потерпів пасажир «Лади». Він загинув на місці пригоди. При огляді трупа не знайдено жодних документів, які б посвідчували особу загиблого. На вигляд чоловікові 35-40 років.

Працівники ДАІ встановлюють причину аварії. Розглядається кілька версій. Серед них, звісно, і погані погодні умови. Адже того дня справді безперестанку лив холодний осінній дощ.