«Право» – слово велике

«Про «Юридичний вісник України» я можу сказати як про справді загальнонаціональну правову газету, що має і своє ім’я, і репутацію, і головне – видання приносить користь суспільству», – так сказав про «Юридичний вісник України» заступник голови Державного комітету телебачення і радіомовлення України Віктор Петренко під час святкування 10-річчя газети, що відбулося днями в Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка.

Зі сцени на адресу редакційного колективу пролунало чимало теплих слів і щирих побажань – від голови Верховної Ради України Володимира Литвина, секретаря РНБОУ Анатолія Кінаха, Верховного Суду України, Генпрокуратури та Української асоціації прокурорів, Спілки юристів України, Державної судової адміністрації, Вищої ради юстиції, Спілки адвокатів України, Київської міської влади тощо.

Промовці відзначали, що в тижневику широко й системно висвітлюються процеси формування та реалізації правової політики держави. Популярними в читачів стали фахові аналітичні огляди та коментарі нормативно-правових актів, у виданні обговорюються колізії чинного законодавства та висуваються пропозиції щодо їх розв’язання.

До речі, разом з Уповноваженим ВР з прав людини Ніною Карпачовою, яка є членом редакційної ради, газета захищає і конкретних українців та їхні конституційні права. Окрім того, тижневик реалізує низку проектів, спрямованих на підвищення рівня правової освіти і консультування населення.
На знімку: редакційний колектив тижневика вітає заступник голови КМДА Броніслав СТИЧИНСЬКИЙ.
Валерій ДМИТРЕНКО