Поглумилися й залишили помирати

Чоловіки вирішили перекусити на свіжому повітрі. В нічному кіоску прикупили харчів і присіли на лавочці біля дитячого майданчика. Зіпсувало їм сніданок побачене – понівечений труп жінки неподалік. Товариші одразу викликали міліцію.

На місце жахливої знахідки негайно виїхала слідчо-оперативна група Деснянського райуправління столичної міліції. Як з’ясувалося, 44-річна жіночка мешкала в будинку, що вікнами виходять саме на цей майданчик. Востаннє рідні її бачили, коли вона тепло вдягнулася і вийшла на вулицю. Що було далі,
належало з’ясувати міліції.

Дільничним стало відомо, що неподалік від місця трагедії свідки бачили підлітків, які дихали парами клею. Інспектори кримінальної міліції у справах неповнолітніх добре знають місця, де тусуються безпритульні діти – підвали. У результаті огляду таких «сховищ» було затримано підозрюваних.

Цигани, родом із різних районів Закарпатської області, зустрілися в столиці. Діти жебракували та набували досвіду для дорослого життя. Побачивши вночі самотню жінку, троє сімнадцятирічних зловмисників пішли за нею. Сміливості додало сп’яніння. Один вдарив жінку пляшкою по голові. Непритомну обшукали. В кишені знайшли 50 гривень. Поглумившись, забрали одяг і втікли. За висновками експертизи, жінка померла від больового шоку.

Інф. «ВК»