За водійську недбалість поплатились пасажири

Позавчора на Московському мосту в Києві близько 20-ї години сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої дві особи загинуло й одну госпіталізовано в тяжкому стані.

Як повідомили у відділі профілактики столичного управління ДАІ, в аварію потрапило три авто. «Oпель», рухаючись по реверсивній смузі, виїхав на зустрічну, де зіштовхнувся з автомобілем «Ланос». Авто ударилося в бік, де була пасажирка «Опеля». Дівчина загинула на місці, а водій помер після того, як його звільнили рятувальники.

У «Ланос» врізався автомобіль «Aуді-80», що рухався позаду. Водія «Ланоса» в тяжкому стані було госпіталізовано. Подружжя, що їхало в автомобілі «Ауді-80», на щастя, не потерпіло.

Кількома годинами раніше на площі Великої Вітчизняної війни відбулося ДТП за участю трьох легкових автомобілів і бетономішалки «КАМАЗ». Внаслідок аварії одна людина загинула і четверо отримали травми різного ступеня тяжкості.

Як повідомляють у столичному ДАІ, спроба водія автомобіля «Нісан» проскочити перед самим носом вантажівки закінчилася трагічно: в результаті зіткнення «КАМАЗ» упав на легковий автомобіль і перекрив собою рух на вулиці Старонаводницькій. Не встигши загальмувати, у перекинуту вантажівку вдарилися ще два авто – «ВАЗ 2109» і «Субару», що спускалися по Старонаводницькій.

Внаслідок ДТП пасажирка «Нісана» від отриманих травм померла на місці, водія госпіталізовано в тяжкому стані. Травмовано водія «Субару» та водія і пасажира вантажівки. Для того, щоб витягти залишки легковика з-під «КАМАЗу» довелося викликати рятувальників МНС зі спецтехнікою. Обставини ДТП з’ясовує слідство.