Рятуйте від «порятунку»

Колектив Київського метрополітену оприлюднив відкритого листа з приводу активізації в столиці Громадської ради «Форум порятунку Києва», очолюваної депутатом Київради Віталієм Комовим.

Головним завданням «рятівників Києва» є протидія Київській міській державній адміністрації та безпосередньо її голові Олександру Омельченку, що в деяких випадках межує з відвертим бандитизмом, вважають метрополітенівці. «Цілком очевидним є їхні спроби дискредитувати міську владу, яку, до речі, обирали самі кияни. Хіба це не зневага до нас? Чому наше право на власну позицію привласнює купка якихось самозванців? Ображає ще й те, що в їхніх лозунгах та закликах, через які вони спілкуються не лише з представниками міської влади та мером міста, а й з народом, геть відсутня логіка та здоровий глузд, не кажучи вже про елементарну порядність».

Колектив столичного метрополітену навпаки підтримує дії Київської міськдержадміністрації та міського голови, завдяки яким підприємства Києва стабільно функціонують та розвиваються.

Враховуючи посилення політичних протистоянь, активізацію діяльності різних громадських груп та об’єднань у передвиборний період, метрополітенівці вимагають заборонити проведення акцій поблизу станцій метро. Це сприятиме забезпеченню громадського порядку в столиці, нормальному функціонуванню установ та відомств, що забезпечують життєдіяльність міста. Зрештою, так звані протести піар-активістів Комова та йому подібних до нього на центральній вулиці столиці є взагалі неприпустимими, адже Хрещатик – це вулиця загальнодержавного значення, обличчя столиці. «Ми просимо владу врегулювати на законодавчому рівні статус Хрещатика як території, вільної від проведення будь-яких громадсько-політичних акцій», наголошують метрополітенівці.

Інф. «ВК»