Лідери втратили очки

Украй скупим на забиті м’ячі виявився 25-й тур російської прем’єр-ліги, в якому втратили очки всі команди з лідируючої трійки.
Нічиєю завершилося московське дербі за участю клубів «Москва» і ЦСКА, які за відсутності декількох ключових гравців так і не зуміли порадувати болільників забитими голами.

ЦСКА, якби зумів переграти «Москву», очолив би турнірну таблицю прем’єр-ліги, бо «Локомотив» розійшовся миром із «Динамо» у ще одному московському дербі. Нульовою нічиєю завершився й двобій підмосковного «Сатурна» із санкт-петербурзьким «Зенітом». Осічкою лідерів скористався московський «Спартак», який переміг на своєму полі самарську команду «Крилья Совєтов» і, обійшовши «Зеніт», вийшов на третє місце в турнірній таблиці, скоротивши відставання від ЦСКА до двох очок і від «Локомотива» – до чотирьох.

25-й тур: «Шинник» – «Торпедо»  – 1:3 (Ширко, 25, Семшов, 32, 70, Будилін, 84 – з пенальті). Михайло СТАРОСТЯК вийшов у стартовому складі «Шинника» і був замінений на 84-й хвилині. Сергій КОРМИЛЬЦЕВ вийшов на заміну в «Торпедо» на 62-й хвилині. «Москва» – ЦСКА – 0:0. «Динамо» – «Локомотив» – 0:0. «Амкар» – «Терек» – 0:0. «Ростов» – «Аланія» – 1:0 (Бочков, 15). «Сатурн» – «Зеніт» – 0:0. «Спартак» – «Крилья Совєтов» – 1:0 (Ковач, 50). Андрій ГУСИН відіграв за «Крилья Совєтов» увесь матч. «Рубін» – «Том» – 0:0.

Становище лідерів: 1. «Локомотив» – 49. 2. ЦСКА – 47. 3. «Зеніт» – 45. 4. «Спартак» – 45. 5. «Москва» – 42.