Чий це «союз»?

Про український трудовий люд знову згадали політики. Як про виборця. А оскільки з-поміж 127 партій є чимало «тезків», то лідери «трудових» зголосилися блокуватись у «Трудовий Союз». Та знову начебто посварилися – за назву.

Як тільки Всеукраїнська партія трудящих, Українська селянська демократична партія і екс-голова партії «Трудова Україна» Валерій Коновалюк уклали один з таких «союзів», голова Трудової партії Михайло Сирота розіслав журналістам попередження: про «Трудовий Союз» «без моєї згоди» не згадувати!

Виявляється, М.Сирота ще 15 серпня ц.р. зареєстрував на своє ім’я назву «Трудовий Союз» у Держдепартаменті інтелектуальної власності і має відповідне свідоцтво та усі права на цей «знак». Пан Сирота роз’яснює журналістам, що відтак лише він (або з його згоди) «Трудовим Союзом» може називати не лише партії чи блоки, а й «вироби з паперу, канцелярські товари, пластмасові матеріали» – усе, навіть «кредитно-грошові операції та операції з нерухомістю»…

У газеті Всеукраїнської партії трудящих (перепрошуємо пана Сироту) «Трудовий Союз», виготовленій, до речі, «з паперу» і зареєстрованій ще торік, публікацію «Утворено «Трудовий Союз» (звиняйте, пане Михайле, ще раз) вміщено під перефразованою з гасла Майдану рубрикою «Нас… теж багато!». Ми знали, що «багато». «Трудових» партій-клонів. Але щоб стільки!