Ахметов «почаював» з Луценком

Президент донецького «Шахтаря» Ринат Ахметов у вівторок дав свідчення представникам МВС України.

Він зустрівся з міністром внутрішніх справ України Юрієм Луценком, а також працівниками Департаменту карного розшуку МВС України. Президент ФК «Шахтар» Ринат Ахметов дав вичерпні відповіді на всі запитання представників МВС України.

Тимощук стане… журналістом

Керівництво міжнародного Інтернет-сайту організує в найближчому майбутньому персональну колонку капітана донецького «Шахтаря» і віце-капітана національної збірної України Анатолія Тимощука.

У своїй колонці наш півзахисник розповідатиме про український футбол, українську культуру, а також найбільш значимі події з футбольного життя країни. На думку Тимощука, вихід збірної України до фінальної частини чемпіонату світу та успішний виступ українських клубів у єврокубках – це кроки, спрямовані на інтеграцію українського футболу до європейського і світового. Знаючи Анатолія, як громадянина й патріота, можна бути впевненим, що він дотримає свого слова і посприяє своєю колонкою тому, щоб люди у світі дізнавалися більше не тільки про наш футбол, але й про країну в цілому.


Без права на помилку

Жіноча футбольна збірна України у боротьбі за місце у фінальній частині чемпіонату світу 2007 року провела свій другий двобій.

Після серпневої поразки від норвежок (4:1) українська команда поступилися в Італії з рахунком 3:1. Дві поразки у двох стартових матчах тепер не залишають збірній України права на помилку. Цього року нашу жіночу збірну чекають виїзні ігри проти команд Греції (5 листопада) і Сербії й Чорногорії (9 листопада). До Китаю на чемпіонат світу поїде лише переможець групи.