Шевченко наздогнав легендарного Ді Стефано

Італійський «Мілан» у другому турі Ліги чемпіонів у грі з німецьким «Шальке» двічі виходив уперед, але так і не зумів утримати переможного рахунку, зігравши внічию 2:2.

Уже на першій хвилині матчу Кларенс Зеєдорф дальнім ударом по центру воріт відкрив рахунок. Щоправда, сталося це не без допомоги голкіпера, який помилився, і саме від його рук м’яч влетів у ворота. Утім, вже за хвилину залишений без нагляду за п’ять метрів від воріт Ларсен ударом головою зрівняв рахунок.

Вдруге вивів «Мілан» уперед на 58-й хвилині наш Андрій Шевченко, який після пасу Мальдіні з флангу відправив м’яч у сітку воріт ударом головою. Цей красень гол став 49-м Андрієвим у єврокубках. За цим показником Шевченко у середу зрівнявся з легендарним Ді Стефано, рекорд якого вважався недосяжним уже багато років.

Втримати ж перемогу «Мілану» у цій зустрічі так і не вдалося, бо на 70-й хвилині Алтинтоп зрівняв рахунок – 2:2.

Сенсаційного результату в Португалії добилася словацька «Петржалька», обігравши «Порто» з рахунком 3:2.

Важко далися три очки й мадридському «Реалу». У грі з «Олімпіакосом» лише за чотири хвилини до закінчення гри йому вдалося забити переможний гол. Нульовою нічиєю закінчилося й англійське дербі «Ліверпуль» – «Челсі».