«Єдність» очікує успіх у регіонах

Голова Християнсько-демократичної партії України Віталій Журавський та його заступник, народний депутат Кирило Поліщук у Національній Спілці журналістів зустрілися з представниками ЗМІ.

Основну увагу було приділено обговоренню перспектив конституційної реформи щодо місцевого самоврядування, яке на думку лідерів ХДПУ, є основою побудови демократичного правового суспільства, запорукою соціального благополуччя населення та гарантом забезпечення прав і свобод громадян. 

Журналістів також цікавили прогнози християн-демократів про розподіл електоральних симпатій напередодні парламентських виборів. Цікавою й слушною видається думка Віталія Журавського про симпатиків партії «Єдність». На його переконання вона матиме у регіонах успіх навіть більший, ніж у столиці, бо добра слава про київську владу, яка реально дбає про інтереси міської громади, дійшла до найдальших куточків України і тамтешні жителі давно ставлять її за приклад своїм керівникам. Хоча, звичайно, самотужки тривідсотковий бар’єр «Єдності» подолати буде непросто, але її приєднання до будь-якого блоку додасть йому прихильників.