Потрібна перемога

Національна збірна України з тенісу з 23 по 25 вересня у донецькому клубі «ВікКорт» проводить вирішальний матч Кубка Девіса проти команди Болгарії за вихід до першої групи Євро-Африканської зони.

Наші тенісисти серйозно готувалися до цього поєдинку, брали участь у престижних турнірах в Румунії, Росії та Україні. Збірна України вже двічі зустрічалася з командою Болгарії і обидва поєдинки, на жаль, програла. Але нинішній матч українська команда проводить на хардовому покритті, на якому наші тенісисти грають краще, ніж болгари, тому, сподіватимемося, що цього разу неприємну традицію буде порушено. До того ж матч для українців відбудеться вдома, тож наші тенісисти матимуть ще й додаткову підтримку вболівальників.

У четвер у приміщенні Донецької мерії відбулася офіційна церемонія жеребкування.

Сьогодні на вболівальників чекає парна зустріч. Український дует Орест Терещук/ Михайло Філіма, які нещодавно виграли престижний міжнародний турнір серії «Челленджер» у Донецьку на Меморіалі Олександра Коляскіна, зустрінуться з болгарською парою Радослав Лукаєв/ Ілля Кушев. А відкрили матч учора перший номер болгарської збірної Тодор Єнєв та друга ракетка української команди Орест Терещук. Слідом за ними на корт вийшли лідер збірної України Сергій Ярошенко та друга ракетка болгарської збірної Радослав Лукаєв.

Завтра відбудуться ще дві одиночні зустрічі: спочатку зіграють Сергій Ярошенко проти Тодора Енєва, а в заключному поєдинку Орест Терещук протистоятиме Радославу Лукаєву.