Контрабанді – стоп!

У Київській регіональній митниці проведено спільну нараду представників митниці та правоохоронних органів столиці. За результатами наради  затверджено план проведення спільних заходів.

Із метою координації дій із реалізації практичних заходів урядової Програми «Контрабанді-СТОП» проводяться спільні заходи з організації перевірки складських приміщень залізничних станцій, підприємств, оптових баз постачальних організацій, митних ліцензійних складів, складів тимчасового зберігання, складів та ангарів аеропортів, складських приміщень морських і річкових портів, складів і сховищ інших підприємств та установ.

Співробітників відділу оперативного реагування та проведення пошуково-аналітичної роботи залучають до проведення митного контролю вантажів, які віднесені до товарів «групи ризику»; товарів, що надходять із країн групи ризику; одягу, взуття, меблів; експортних вантажів, заявлена митна вартість яких перевищує 500 тис.грн.; граніту, металобрухту; товарів, що ввозяться у контейнерах через термінали Одеської митниці; до контролю за розміщенням товарів на митних ліцензійних складах та складах тимчасового зберігання.